Adam Beauty Academy

Adam Beauty Academy aduce un nou sistem de educare și predare. Începând din anul 2012, noi organizăm cursuri de perfecționare în domeniul unghiilor false, folosind produse profesionale BrillBird, în cadrul cărora, cursantele noastre învăță tehnici de construcție cu Geluri UV și cu Prafuri Acrilice precum și tehnici spectaculoase de decorare a unghiilor. (mai mult…)

Noutatea Sezonului! Kovacs Era vine în România!

Pentru că ținem la tine, am pregătit o surpriză de proporții! În cadrul taberei de unghii BrillBird ce va avea loc în perioada 27 iunie - 2 iulie 2017, o avem ca invitată specială pe Instructoarea Inernațională BrillBird, Kovacs Erika. Aceasta îți va oferi 2 zile de curs de decor extrem de interactive care te vor ridica la un alt nivel. (mai mult…)

Kovács Erika, Master Trainer BrillBird

Kovacs Erika este membră a echipei de traineri BrillBird in Ungaria din 2015.  Ne-a dovedit talentul ei special în arta unghiilor la numeroase concursuri de nail art BrillBird, la concursuri naționale, unde a câștigat de mai multe ori premiul 1, iar la concursurile internaționale a câștigat premiul 2. La ultimele 3 concursuri de nail art BrillBird în Ungaria, juriul a ales-o ca și câștigătoare, cu vot unanim. (mai mult…)