8 Sfaturi Pentru un Ambient Plăcut în Salonul Tău

8 Sfaturi Pentru un Ambient Plăcut în Salonul Tău

Atunci când amenajazi un salon de înfrumusețare, trebuie neaparat să iei în calcul ambientul în care vei lucra dar și in care clientele tale vor veni cu plăcere și se vor simți răsfățate. Acest loc trebuie să fie plăcut, primitor și curat.
BrillBird s-a gândit să îți vină în ajutor cu câteva sfaturi utile care cu siguranță îți vor fi de folos.

1. Întotdeauna când amenajezi un salon de înfrumuseâare trebuie să fii atentă să fie aranjat frumos, organizat și obligatoriu să transmită caldură și plăcere clientelor tale.

2. Daca te hotărăști și vrei ca salonul tău să fie prevăzut cu un spațiu pentru așteptare, îți sugerăm să pregatești acest loc în așa fel încât clientele tale să se simtă confortabil și să aiba un ambient plăcut de relaxare care să transmită senzația de “acasă”.

3. Un alt pas important când amenajezi un salon de înfrumusețare este să știi ce culori să alegi pentru salonul tău. Îți sugerăm să alegi culori care transmit o stare de spirit caldă și plăcută atât ție cât și clientelor tale.

La acest punct un aspect foarte important este lumina încăperii și lumina in spațiul de lucru deoarece o combinație plăcută între lumina slabă și lumina puternica transmite un sentiment calm ți prospețime. Un aspect foarte important este să fii atentă ca aceasta să nu fie dăunatoare ochilor.

4. Dacă alegi să decorezi un salon de înfrumusețare cu flori naturale, acestea trebuie îngrijite corespunzător pentru a transmite un aer curat și prospețime îndelungată.

5. Într-un salon, indiferent de spațiul de lucru, întodeauna trebuie păstrată ordinea și curațenia, iar după fiecare clientă spațiul trebuie pregătit corespunzător pentru următoarea clientă.

6. Pereții unui salon de înfrumusețare trebuie păstrați în condiții bune, iar în cazul în care aceștia sunt zgâriați, vă sugerăm să păstrați puțin din fiecare nuanță folosită pentru eventuale reparații.

7. Pentru o schimbare continuă, alege să rearanjezi cât mai des produsele pe rafturi. Poti alege să scoți în evidență produse în funcție de sezon.  Dacă salonul tău este prevăzut cu spațiu pentru comercializarea produselor, îți recomandăm să evidențiezi periodic un produs prin repoziționarea sau rearanjarea lui diferit de restul produselor pentru a atrage privirea tuturor.

8. Dacă salonul tău este pus la punct și îndeplinește toate condițiile, ai grijă la mirosul și ambientul salonului. Oferă prospețime și miros plăcut și în aceste condiții clientele tale vor pleca mulțumite nu doar pentru munca de care au beneficiat ci și de modul în care au fost tratate și răsfățate.

Pentru un salon de înfrumusețare la partea de manichiură, BrillBird îți vine în ajutor cu câeva produse care să îndeplinească și să satisfacă toate pretențiile și condițiile tale de lucru.

Distribuie această postare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *