De ce este Important Aşezarea Corectă a Șabloanelor Pentru Construcţie din Gel?

De ce este Important Aşezarea Corectă a Șabloanelor Pentru Construcţie din Gel?

În această lume modernă a unghiilor tehnice, cel mai important lucru este să fie construite corăspunzător. Indiferent de modelul aplicat, fie simplu sau foarte sofisticat, dacă construcţia în sine nu este reuşită manichiura își pierde efectul.
Construcţia dă dovadă de calitatea produselor dar și de calitatea și experienţa manichiuristei care le realizează.

Cel mai important lucru este să cunoașteți tehnica corectă a așezării șabloanelor de unghii și să ştiţi cum să le aşezaţi în funcție de forma dorită. S-ar putea să întâlniți persoane care cred că nu exista rezultate perfecte, dar daca vă străduiţi și învăţaţi mereu,  puteţi obţine rezultate uluitoare.

Primul pas este să pregătiţi unghia corespunzător: o dezinfectaţi, mătuiţi suprafaţa unghiei, împingeți cuticulele, aplicaţi soluţia pentru degresare după care un Primer cu acid sau fără acid (după caz) iar după toate astea urmează așezarea şablonelor.

Dacă vorbim de unghii de salon, cea mai populară formă este: pătrat scurt – înaintea aşezării şablonului, verificaţi dacă acesta se potriveşte sub unghia pregătită, iar dacă nu taiaţi-l în aşa fel incât să-l puteţi aşeza perfect. În momentul în care aveţi de construit un pătrat scurt, şablonul trebuie să stea drept.
În cazul în care construiţi un stiletto, şablonul vine puţin înclinat în sus şi trebuie să-l strângeţi bine ca să obţineţi o formă cât mai îngustă şi frumoasă.
La orice formă lucraţi, trebuie să aveţi mare grijă cu construcţia acesteia. Puteţi crea orice model şi design, micile defecte putându-se acoperi cu ele, dar în cazul în care construcţia este nereuşită, nu mai puteţi corecta sau ascunde indiferent de model.

Construcţia în sine trebuie să fie impecabilă, aşadar și un model simplu şi clasic va arăta perfect.
O manichiuristă care îşi respectă munca, clientele şi rezultatele, este mereu în pas cu tehnicile cele mai moderne, se perfecţionează şi urmăreşte cu mare atenţie tot ceea ce se poartă in lumea unghiilor.

Vă dorim spor la treabă!

Distribuie această postare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *