Experiență la Nivelul Brill: Tabăra BrillBird 2019

Experiență la Nivelul Brill: Tabăra BrillBird 2019

În acest articol vrem să vă prezentăm părerile și impresiile fetelor, referitor la Nail Campul 2019 și să vă arătăm de ce experiență de neuitat au avut parte. Tabăra a fost intensivă, cursurile s-au ținut dimineata și după-masa, doar seara fetele au avut timp de relaxare și un pic de respiro


Uite, ce spun fetele:

“Am acumulat în aceste 4 zile, la tabăra BrillBird, cât am învățat în total într-un an în cariera mea.”

“Am fost foarte mulțumită de Tabăra Brillbird, aș recomanda-o din suflet tuturor manichiuristelor. Este o amintire de neuitat pentru toți, cei care doresc să se perfecționeze. Cu siguranță mă voi întoarce și în anii urnători, dacă voi avea posibilitatea. Tabăra a fost eficientă, am acumulat cunoștințe noi, informații pe care nu le știam și multă experiență. Am fost satisfăcută în ceea ce privesc activitățile recreative, tipul orelor, materialului învățat, dar aș fi preferat mai multe pauze de relaxare.”


Fetele după cursurile intense, seara, au avut posibilitatea de a se relaxa  în piscină, lângă un cocktail rece. Au avut ocazia să învețe Designuri unice, după ultimele tendințe, modele rapide, care atrag privirea, dar și complexe, tehnici noi, secretele din spatele acestei meserii, forme extreme și de salon. Recomandăm tabăra celor care vor să se perfecționeze, să acumuleze într-un timp foarte scurt multă informație.

Cursantele au fost foarte mulțumite de trainerii BrillBird, punctând de nenumărate ori că sunt profesioniste adevărate. Locația a fost una extrem de relaxantă, la poalele munților, la aer curat, unde fetele după cursuri au savurat mâncarea delicioasă la restaurantul hotelului și s-au revigorat în piscină, care avea o panoramă extraordinară.

Seara, în timpul liber fetele s-au relaxat jucând Activity, Twister și făcând Joga, unde au învățat ce exerciții pot face între două cliente, pentru a se relaxa, cum să aibe o poziție cât mai corectă în timp ce lucrează, pentru a evita durerile de spate.

Prima zi s-au ținut cursuri de construcție cu Master Trainerul Sorina Neagu, care a fost pentru prima dată în calitate de trainer la Nail Camp. Cursantele au învățat trucuri și tehnici noi pentru a realiza Slim Nails și Balerina. A doua zi s-au familiarizat cu alte două forme : Stileto Modern și Pătrat Arcuit sub îndrumarea Master Trainerului Fabian Ema.

La cursurile de decor cu Barabaș Timea fetele au învățat Summer Nails Desig, realizat cu ajutorul Gelului 3D Forming în cele mai trendy culori ale verii, iar Master Trainerul Denisa Ciungu a învățat cursantele cum să realizeze floricele spectaculoase și fluturi multicolori.

Iar la sfâșit a avut loc un examen, unde fetele au pus în practică tot ce au încățat în cele 5zile. După înmânarea diplomelor de participare, cu părere de rău că trebuie să se întoarcă acasă, cursantele și-au luat rămas bun, cu un bagaj nou de cunoștințe, prietenii legate și nu în ultimul rând cu mai multă încredere. 

Vă mulțumim, celor care ați fost alături de noi și vă așteptăm la edițiile viitoare!  La cât mai multe cliente!

Distribuie postarea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


X