Tendințele primăverii 2018

Primăvara sosește cu cele mai noi tendințe de unghii. În acest sezon, cuceresc unghiile strălucitoare, dar care pot totodată să redea și prospețimea primăverii. Din acest motiv, Pigmenții Chrome Unicorn și White vor fi aliații tăi în următoarea perioadă, aceste potrivindu-se perfect cu culorile deschise de primăvară.  (mai mult…)

6+1 idei de cadouri pentru iubită

An de an întâmpinăm aceeași problemă: ”Alegerea cadoului potrivit”, dar, ca de fiecare dată, BrillBird îți sare în ajutor cu sugestii de cadouri și surprize pe care i le poți dărui persoanei dragi, pe lângă nelipsitele flori și ciocolate. O idee de cadou cu care nu vei da greș sunt Voucherele. Pe acestea le găsiți în trei feluri: Voucher cu valoare de 20 RON, 50 RON și 100 RON, pe care persoana dragă le poate utiliza la comandarea/cumpărarea produselor ei preferate pentru unghii. (mai [...]

Recomandări BB – Culori potrivite sezonului de iarnă

Sărbătorile de iarnă de apropie, motiv pentru care, trebuie să ne adaptăm tendințelor, să fim mai elegante și mai stilate, pentru a atrage toate privirile în acest sezon! După cum am mai menționat, BrillBird nu te lasă niciodată la greu, așa că îți prezintă o listă întreagă de culori potrivite pentru sezonul de iarnă, și câteva idei de manichiuri pe care le poți realiza clientelor tale. (mai mult…)