BrillBird îți recomandă Culori Magice de Sărbători!

BrillBird îți recomandă Culori Magice de Sărbători!

Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi, dar BrillBird nu te lasă la greu! Ți-am pregătit o listă cu cele mai spectaculoase culori, care vor fura inima clientelor tale de la prima vedere. Nu uita că manichiura accesorizează ținuta de Crăciun, dar și de Revelion!

1.

Să începem cu preferatul vostru! Printre cele mai iubite nuanțe Hypnotic Gel&Lac se enumeră: 108, 110, 107, 42, 48, 47, 65, 99, 96, 98, dar și 100. Pe lângă faptul că acoperă excelent, rezistă și până la 3-4 săptămâni.

2.

La BrillBird găsești o gamă variată de geluri color. Începând de la gelurile color clasice, până la gelurile Glamour, Diamond, Brill. Gelurile Glamour oferă o strălucire nemaivăzută. Adaptează-te noile tendințe și realizează modele în degrade, dacă vrei să obții un efect spectaculos sau folosește-l pentru acoperirea unghiilor în totalitate.

BB îți recomandă Glamour Gel 12, 1, 8 și 5. Cu ajutorul Gelurilor Diamond vei obține o strălucire de diamante! Optează pentru D17, D7, D11 sau D21. Gelurile Brill sunt geluri cu o strălucire briliantă, conținut sclipici special, transformând astfel unghiile în adevărate bijuterii. Folosește sezonul acesta: B19, B30, B55 sau B48.

3.

Ți-am ales și geluri color mega pigmentate Brush&Go- fără fixareCu un singur strat de gel Brush&Go poți economisi timp și material prețios. Te vei îndrăgosti pe loc de: Go91, Go41, Go45, Go49, Go63, Go68 Go78, Go 81,

4.

Gel&Lac Thermo T2 este favoritul doamnelor, care nu se pot decide asupra unei nuanțe de roșu.

5.

Gama de Gel&Lacuri Liquid Metal e cu adevarat specială, oferă unghiilor tale un efect metalizat, strălucitor și unic. Preferatul nostru este Liquid Metal Red și Russian Gold.

6.

Cu ajutorul Gel&Lac-ului Cat Eye, poți să schimbi aspecul oricărui Gel color sau Gel&Lac. Pentru asta ai nevoie de o culoare de bază care acoperă perfect, preferabil o culoare închisă și de magnet.

Sfat BBAcoperă cu Mani Gel&Lac Top! Printre preferatele noastre se enumeră: Cat Eye Gel&Lac Sky, Pink, Russian Gold și Emerald.

7.

O manichiură frumoasă nu este completă fără Gel&Lac Holo sau fără Gel&Lacurile Flake Effect, care sunt foarte îndrăgite sezonul acesta, le găsești în 3 nuanțe strălucitoare: pink, mov și verde.

+1 Bonus

Idei pentru iubitoarele unghiilor finuțe, elegante în culori deschise.

Dacă ești adepta naturaleții și îți plac nuanțele nude, șampanie, sclipicul fin și unghiile delicate, te invităm să îți găsești favoritul chiar aici! Optează pentru Gel&Lac Hypnotic H31, H109, H165, Brush&Go Gel&Lac 70 sau Brush&Go Color Gel Go 50 sau Go107, combină cu Gelul Diamond D6 sau Gelul Brilliant B8.

Strălucește alături de BrillBird!

Distribuie postarea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


X