Geluri de Construcție

Află mai multe detalii din articolele Profesioniștilor BrillBird

Așa îți alegi un gel uv perfect!

Cu toate știm că pentru o construcție de unghii reușită, e foarte important  să folosim un gel uv potrivit pentru fiecare formă de unghie dorită . Atunci când gelul de construcție nu este potrivit pentru ceea ce îți dorești să construiești se întâmplă să curgă pe margini sau după uscarea lui în lampă uv să nu se păstreze forma corectă a arcului C sau pur și simplu să se exfolieze, să se îngălbenească sau să devină mat. (mai mult…)

Citește mai mult...

Alege gelul uv alb pentru manichiura french!

După cum v-am prezentat și în celelalte articole construcția unei manichiuri french are la bază o serie de reguli care duc la realizarea unei manichiuri de calitate. Așa cum trebuie să ne alegem foarte atent gelul de construcție transparent și gelul cover, așa trebuie să alegem și gelul uv alb. (mai mult…)

Citește mai mult...

Așa folosești gelul uv Gum și Mani Gel Clear!

Tot mai multe cliente preferă manichiura cu gel&lac, iar tu ca și manichiuristă îți dorești să oferi clientelor tale unghii cât mai rezistente. În Magazinul BrillBird, observăm cum tot mai multe cliente au nelămuriri referitor la întărirea unghiilor naturale cu Gum Gel și cu Mani Gel Clear. (mai mult…)

Citește mai mult...
4
  4
  Arată coșul
  Suport de mana BB
  Preț:69.90 lei 55.92 lei
  Cantitate: 1
  55.92 lei
  Pensula 0 Long
  Preț:38.90 lei
  Cantitate: 1
  38.90 lei
  Pensula 0 Short
  Preț:38.90 lei
  Cantitate: 1
  38.90 lei
  Șablon cu aripă dublă - 300 buc
  Preț:67.90 lei
  Cantitate: 1
  67.90 lei

  X