Colecția nouă BrillBird

Colecția nouă BrillBird

Mult așteptata primăvară sosește o dată cu venirea lunii martie,  iar la BrillBird sărbătorim lansarea noii colecții.
Si ghici ce? Pe lângă produsele cu care te-ai obișnuit deja, dar în nuanțe noi, BrillBird introduce o nouă gamă de oje semipermanente Mani Gel&Lac Tiffany.

TIFFANY GEL&LAC


Disponibilă în 4 nuanțe translucide și sticloase (albastru, roz, galben și verde), această ojă semipermanentă are un efect “glassy” și poate fi folosită pe toată unghia sau pentru decor. Indiferent de cum alegi să o folosești, rezultatul va fi la fel de spectaculos!

PIGMENT CHROME RED


Și pentru că finisajele metalice sunt în topul tendințelor și în acest an, dar și pentru faptul că pigmenții CHROME au fost foarte căutați în ultimul timp, în special pentru strălucirea lor senzațională și efectul metalic și jucăuș pe care îl oferă manichiurii, BrillBird lansează o nouă nuanță pentru acest produs: pigmentul CHROME roșu. Acest praf magic foarte ușor de aplicat arată fabulos pe o bază neagră, dar și pe bază albă. Pentru a afla cât de ușor se aplică pigmentul Chrome, vă invităm să urmăriți canalul nostru de Youtube, unde găsiți numeroase tutoriale pentru diverse tehnici, folositoare în munca de zi cu zi.

3D FORMING GEL-CULORI NOI


Florile și modele 3D se numără și ele printre tendințele acestui nou sezon, așa că ne adaptăm cerințelor pieței și vă punem la dispoziție 3 noi nuanțe absolut superbe din colecția gelurilor color 3D Forming: Ivory, Peach și Burgundy. Cunoscut și sub numele de plastelină. acest gel color 3D Forming este foarte dens, extrem de pigmentat, nu are strat de dispersie și nu necesită degresarea. Mai mult, datorită formulei îmbunătățite, ai timp de modelare nelimitat pentru a realiza modelul dorit!

FORFECUȚĂ FLEX


Cu o nouă formă mai utilă și practică, forfecuța FLEX este mai ușor de controlat, și este creat special pentru tăierea șablonului.

Distribuie postarea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


X