Ai șanse să câștigi!

Ai șanse să câștigi!

Părerea ta contează! Dacă vrei să obții un discount de -20% sau -30% a produsele tale preferate, grăbește-te !

Intră în joc și câștigă!

Tot ce trebui să faci este să lași pe websiteul nostru www.brillbird.ro un review la produsele tale preferate, iar noi vom extrage 2 câștigători norocoși, care beneficiează de -20% reducere la următoarea comandă.

Lasă un Review la produsele tale preferate, împrenă cu o Imagine despre manichiura pe care ai realizat-o cu el. Dintre participanți, vom extrage o persoană norocoasă, care va beneficia de o Reducere de -30% la următoarea comandă.

Cum poți câștiga concursul?

Lasă o recenzie la produsele BrillBird pe care le-ai încercat deja, până la data de30 Iunie 2019. Arată-ne cât de mult îți plac produsele noastre, sau, sperăm să nu fie cazul, ce nu îți place la produsele noastre. Este foarte important să scrii cât mai multe recenzii, pentru că mai multe recenzii înseamnă șanse mai mari de câștig.

Pentru a lăsa o recenzie nu este obligatorie crearea unui cont pe pagină, dar dacă îți creezi un cont,  plasarea recenziilor îți vor fi mai ușoare, pentru a nu mai completa câmpurile cu numele și adresa de e-mail.

Te rugăm să scrii doar păreri reale și poze reale, bazate pe experiențele tale proprii, care pot fi utile și pentru alți utilizatori.

Cum se va selecta câștigătoarea?

Câștigătoarea norocoasă va fi selectată prin tragere la sort, cu ajutorul paginii random.org în data de 02 Iulie 2019. Extragerea va fi difuzată printr-un video live pe pagina noastră oficială de Facebook pe BrillBird Nail System.

Câștigătoarea va fi anunțată prin e-mail, care ne va trimite datele ei, pentru a intra în cel mai scurt timp în posesia premiului.

Fetelor, să nu vă abțineți! Apucați-vă de comentarii, recenzii și de oferirea steluțelor pozelor cu unghii la produsele voastre favorite.

Vă dorim mult succes și sperăm că în ziua extragerii,  o persoană norocoasă și dedicată brandului BrillBird va deveni extrem de fericită.

Distribuie postarea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


X