Descoperă stilul nostru nou și atractiv!

Descoperă stilul nostru nou și atractiv!

Ne pregătim intens de Vara Anului 2019, iar BrillBird dictează moda și anul acesta. Deoarece domeniul infrumusețării este un domeniu extrem de interesant, dar totodată dinamic. Ca și în fiecare sezon am creat o identitate foarte atractivă pentru brandul BB pe peroada urmatoare.

Acest stil va fi super trendy si va apărea…peste tot. Se va reflecta nu doar pe unghiile voastre, dar chiar și pe pagina noastră de facebook, pe bannerele din webshopul nostru. Această nouă față a brandului BrillBird, va aduce în viețile voastre de zi cu zi feelingul “Dolce Vita”. ulorile vii se vor reflecta, formele jucăușe vor cuceri. Cu fațada în stil latin vrem doar să le inspirăm pe dragile noastre manichiuriste. Este important pentru noi, cu acest nou design să aducem doar gânduri pozitive și să reflectăm fericirea în viețile voastre.

Sperăm faptul că toată lumea va aștepta cu inima deschisă noul nostru design. Să ne bucurăm împreună de acest impact, Dolce Vita!

A apărut Noua Revistă BrillBird #6, cu multe Noutăți și Surprize. Conținut de specialitate 100%, doar pentru tine! Răsfoiește Gratuit!

Distribuie postarea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


X

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
Accept
Nu accept
Privacy Policy