Despre noi

Cine suntem noi?

Suntem cei mai mari distribuitori de produse pentru unghii tehnice din România! Statisticile din domeniu arată că ne clasăm în TOP-ul celor mai mari companii, cu vânzări pe măsură!

Manichiuristele ne aleg în primul rând pentru calitatea PREMIUM a produselor noastre, iar o dată ce au încercat produsele BrillBird, nu au mai schimbat brandul folosit. Cu produsele BrillBird s-au câștigat concursuri la Olimpiada Unghiilor de la Londra, Olimpiada din Finlanda, Cupa Ungariei și o serie de alte concursuri Europene. Nu poți câștiga astfel de concursuri, la un nivel atât de înalt doar din talent, principalul aliat este dat de produsele de calitate, cu care poți lucra ușor dar la cele mai ridicate standarde și cerințe.

Suntem prezenți în întreaga Europă, ba chiar și pe alte continente precum Australia și S.U.A., BrillBird fiind un brand internațional de renume. Cu ajutorul produselor noastre, fetele pot crea modele unice, rafinate și de o eleganță incontestabilă.

În laboratoarele noastre cercetăm permanent nevoile clientelor și dezvoltăm produse noi, inovative, adaptate cerințelor voastre, dar totodată păstrăm un element unic și reprezentativ pentru BrillBird și anume eleganța. Tehnologia a pus o mare amprentă în elaborarea noilor produse BrillBird, așa că promitem să fim mereu în pas cu moda, să avem cele mai revoluționare produse și nu doar atât. Pentru că cineva trebuie să te învețe să lucrezi cu produsele noi și implicit tehnicile noi apărute, școala BrillBird organizează mereu cursuri acreditate de stilist protezist de unghii și cursuri de perfecționare cu cei mai buni master traineri din România.

BrillBird: eleganță, calitate premium, stil

Centrele de cercetare BrillBird din întreaga lume dezvoltă în permanență produse adaptate nevoilor clientelor noastre, astfel vă punem la dispoziție produse inovatoare, dar și sfaturi de specialitate, modalitățile corecte de utilizare a lor și materiale de instruire precum video, cataloage, step by step. Suntem mândri de cele peste 2000 de produse din portofoliu, astfel la noi veți găsi absolut toate produsele necesare în domeniul unghiior tehnice.

Vă invităm să vă convingeți singure de calitatea și rezistența produselor noastre și nu veți regreta alegerea făcută! Fiți mereu la curent cu tendințele și lăsați-vă imaginația să zboare pentru manichiuri unice, iar produsele noastre vă vor ușura munca!

www.brillbird.ro

0
    0
    Arată coșul
    Coșul dvs. este golReveniți la magazin

    X