Distribuitori

Devino distribuitor BrillBird!

Marca BrillBird s-a contopit cu calitatea! Produsele noastre dovedesc zilnic calitatea lor profesională, atât în saloanele de unghii cât și la concursuri naționale și internaționale. Dorim ca aceste produse, care au ușurat deja viața atâtor manichiuriste, să fie accesibile și mai ușor de găsit în toate zonele țării, cu ajutorul reprezentanților și distribuitorilor noștri. De aceea, căutăm persoane care doresc să reprezinte calitatea BrillBird în localitatea sau județul lor. (Vezi mai jos județele în care deja avem distribuitor)

Ești o persoană activă și cu inițiativă, cu experiență în vânzări și în domeniul unghiilor false, și vrei să muncești și să investești, pentru un câștig remarcabil? Atunci ai un loc în echipa noastră! Începe un nou capitol în viața ta și devino unul dintre distribuitorii BrillBird din România!

Completează formularul de mai jos, ca să te contactăm cât mai curând cu mai multe detalii.


  Acest formular colectează numele, adresa ta de e-mail și conținutul pentru ca noi să putem urmări comentariile tale plasate pe acest site. Pentru mai multe informații verifică Politica noastră de Confidențialitate, unde vei găsi mai multe detalii cu legătură la locul și modul în care îți stocăm datele.


0
  0
  Arată coșul
  Coșul dvs. este golReveniți la magazin

  X

  Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
  Accept
  Nu accept