Fii la curent cu tendințele toamnei 2016

Fii la curent cu tendințele toamnei 2016

Noi, manichiuristele ne întâlnim mereu cu aceste întrebări: Ce culori crezi că se poartă în acest sezon? Ce este la modă acum? Tu ce îmi recomanzi?

Trebuie să fim mereu pregătite și să dovedim clientelor noastre că într-adevăr suntem în pas cu cele mai noi tendințe de unghii și de modă. Ca să-ți ușurăm munca, în articolul următor îți prezintă culorile toamnei 2016, pe baza recomandării instituției Pantone.

Potter‘s Clay – Lut pentru olărit

Un ton neutru de pământ, cu elemente de portocaliu roșcat, și nuanțele sale deschise, creează o senzație de rafinament. Așteptăm să apară și pe paletele de iarnă.

Încearcă următoarele culori BB:

Sharkskin – Piele de Rechin

O culoare neutră care se asortează perfect cu aproape orice culoare de toamnă. Folosește-l pentru bază sau pentru decor.

Îți recomandăm următoarele nuanțe de la BB:

Aurora Red – Roșu în zori

O culoare de roșu cald și senzual, bine venită pe paleta culorilor de toamnă, care captivează atenția la prima vedere. Este interesant și dinamic și îți oferă un aspect încrezător.

Alege dintre următoarele culori:

Lush Meadow – Nuanțe de un Verde Fastuos

O culoare bogată și elegantă, vibrantă și sofisticată. Această nuanță afișează o luminozitate, cu multă complexitate ceea ce o diferențiază foarte tare de verdele natural.

Încearcă-le cu încredere:

Distribuie această postare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *