Ghid pentru alegerea cursului potrivit

Ghid pentru alegerea cursului potrivit

La BrillBird găsești mereu o varietate largă de cursuri, cu care dorim să ne asigurăm că atât începătoarele cât și manichiuristele avansate își vor găsi cursul ideal, potrivit nivelului lor în carieră și nu în ultimul rând, urmărind ultimele tendințe din domeniu.Dacă simți că alegerea cursului potrivit ție este dificilă, atunci acest articol te va ajuta să înțelegi mai bine sistemul nostru de cursuri și îl vei alege mai ușor pe cel mai potrivit ție.

Câte tipuri de cursuri există la BrillBird?

La BrillBird găsești 2 tipuri de cursuri: curs de bază pentru începători, și cursuri de perfecționare pentru toate nivelele.

Cursul de bază se numește Curs Stilist Protezist de unghii. Acest curs este recomandat pentru începătoare, durează 3-5 săptămâni, în funcție de program iar după absolvirea cursului vei obține o diplomă acreditată, cu care poți începe să lucrezi în salon și îți poți deschide un PFA.  Pentru cursul de bază Stilist Protezist de Unghii îți punem la dispoziție toate produsele necesare la curs, de la brand-ul BrillBird.

A doua categorie mare este categoria cursurilor de perfecționare.

Aici găsești cursuri cu tematică de construcție cu gel, folosirea gellacului, întreținerea și umplerea unghiilor, manichiură rusească, cursuri de decor cu diverse tehnici și nivele de dificultate și cursuri extreme pentru profesioniști.

Care curs este ideal pentru tine?

Îți recomandăm să treci peste toate etapele în ordinea corectă și nu încerca să sari peste ele.

În primul rând, este foarte important să ai baze solide. Înainte de a te apuca de construcția unghiilor, înscrie-te la un curs de bază. Experiența noastră este că fetele care nu au nici o experiență anterioară învață mai ușor tehnica corectă, decât cele care deja au o tehnică, probabil nu chiar perfectă, și trebuie să “rescrie” tehnica greșită și să o învațe pe cea corectă. Nu uita, că ceea ce înveți de pe net, din video-uri tutoriale nu se compară cu un curs real, unde trainer-ul te ghidează, vede cum lucrezi și te învață tehnica corectă.

În prima etapă este esențial să poți construi corect și precis, apoi să îmbunătățești ritmul tău de lucru, fără să pierzi din calitate.

După ce ai absolvit un curs de bază, merită să înveți niște modele rapide de salon. La aceste cursuri mixte și rapide, vei învăța să lucrezi cu mai multe tipuri de materiale și să creezi foarte rapid și ușor modele de unghii care vor adăuga un plus de frumusețe creațiilor tale.

Identifică punctele tale slabe și îmbunătățește-le cât mai repede!

Unde pierzi mult timp sau unde nu ești sigură pe tine? Pilirea unghiilor, construcția unghiilor, îndepărtarea corectă a cuticulelor? Nu te mulțumi cu rezultate imperfecte, înscrie-te la un curs de o zi sau de două zile și vei scăpa de frica pașilor dificili.

Dacă bazele tale sunt solide, poți urmări tehnicile de decor, iar apoi cursurile avansate de construcție – forme extreme și decorurile extravagante.

Câte tipuri de cursuri de decor există și care să îl alegi?

După ce ai învățat modele rapide de salon, poți urmări cursurile de pictură mai complexe. La noi vei găsi următoarele categorii:

null

Tehnici clasice:

tehnici de pictură pe care fiecare manichiuristă trebuie să le cunoască - tehnica One Movement pentru realizarea modelelor florale, tehnici de pictură freehand cu geluri uv colorate și tehnici de pictură cu aquarele sau cu vopsele.

null

Modele sezonale:

trebuie să fii mereu în pas cu sărbătorile actuale, și cu anotimpurile pentru care te poți pregăti din timp cu cele mai drăguțe modele de unghii. Noi îți pregătim mereu cursuri noi de crăciun, paște, de vară, de vacanță, de primăvară, toamnă - astfel îți poți fascina și tu mereu clientele cu cele mai noi picturi.

null

Cunoașterea materialelor noi:

ca și manichiuristă trebuie să ții pasul cu ultimele dezvoltări din domeniul unghiilor. Apar mereu materiale noi, cum ar fi de exemplu noul polygel Future Gel, noi tipuri de geluri color, cum sunt gelurile 3D Forming, Contour Paint sau Designer, iar noi te ajutăm să le stăpânești cât mai rapid, ca să ai rezultate perfecte.

Sfat BB:

După exersarea modelelor noi, pictează-le pe tipsuri și expune-le pe masa ta de manichiură. Este un truc foarte bun dacă lipești și etichete pe fiecare, să vadă clientele cu cât se mărește prețul manichiurii la modelul respectiv. Poate clientele se vor îndrăgosti de modelele tale în timp ce construiești, și poate să decidă dacă merită sau nu un model drăguț, realizat manual.

Multe manichiuriste exersează modelele lor favorite pe unghiile proprii. Și aceasta este o metodă bună pentru vânzarea modelelor de unghii, pentru că toate știm că clientele își doresc de foarte multe ori exact aceeași culoare, model sau formă de unghii, pe care le are și manichiurista.

Nu în ultimul rând, dacă te perfecționezi în continuare și obții mereu diplome noi și colecția ta de modele se îmbogățește fără oprire, vei susține interesul clientelor tale și ele vor aprecia enorm profesionalismul, creativitatea și devotamentul tău față de carieră.

În concluzie, îți recomandăm să înveți mereu tehnici noi, exersează ceea ce ai învățat la curs, învață cum să-ți îmbunătățești sau simplifici modelul învățat, în funcție de cerințele clientelor, astfel poți profita chiar și de modelele complexe în munca de zi cu zi în salon.

Nu fi rușinoasă!

Trebuie să arăți și clientelor tale ce știi, ce noutăți ai învățat! Mândrește-te cu diplomele și tipsurile cu modelele tale frumoase și poți câștiga bani în plus sau îți poți lărgi clientela. Datorită muncii tale mai rapidă și mai frumoasă îți poți crește chiar și tarifele cu încredere, pentru că serviciile de calitate sunt mereu răsplătite.

Distribuie postarea

Comments (2)

 • Vaida Alina Felicia Răspunde

  Nu stiu sa imi aleg cursul care mi s-ar potrivi, am nevoie de ajutor

  2020-01-06 at 22:03
  • MonicaBrillBird Răspunde

   Bună ziua! Vă rugăm să ne contactați la nr. de tel. 0749534526 pentru mai multe detalii în legătură cu cursurile noastre. Vă mulțumim!

   2020-01-07 at 14:07

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


X

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
Accept
Nu accept