LuxLash – pentru gene luxuriante

LuxLash – pentru gene luxuriante

LuxLash a apărut printre primele branduri pe piață în 2010, asigurând materialele și cunoștințele necesare pentru aplicarea genelor false.

De-a lungul anilor am format nenumărați profesioniști, alături de care am reușit să ne facem remarcați în 33 de țări. Misiunea noastră este să sprijinim la nivel înalt activitatea și celor mai exigenți stiliști de gene fale . Având în vedere acest lucru, după aproape 10 ani, a devenit esențială reînnoirea mărcii LuXLash. În 2018, păstrându-ne valorile, ne-am reconstruit gama de produse și am păstrat calitatea înaltă, dar am asociat-o cu prețuri accesibile.

Testarea continuă asigură clienților noștri întotdeauna capacitatea să realizeze gene atrăgătoare, pentru clientele lor cu ajutorul celor mai avansate materiale, instrumente și tehnici. Specialiștii noștri învață cele mai noi tendințe în aplicarea genelor, în conformitate cu tendințele internaționale. Prin această cale vă putem garanta că cei mai căutați profesioniști din industria frumuseții vor fi cei instruiți de traineri LuXLash.

Distribuie postarea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


0
  0
  Arată coșul
  Coșul dvs. este golReveniți la magazin

  X

  Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
  Accept
  Nu accept