Politica de confidențialitate

CONFIDENȚIALITATEA ESTE IMPORTANTĂ!

Confidențialitatea datelor este de o importanță deosebită pentru Adam Beauty SRL și dorim să fim deschiși și transparenți în privința prelucrării datelor cu caracter personal. Prin urmare, avem o politică în care este definit modul de prelucrare și de protejare a datele dumneavoastră cu caracter personal

Pentru orice intrebare sau nedumerire in privinta termenilor utilizati mai jos sau asupra oricaror alte probleme legate de modul in care noi intelegem sa pastram confidentialitatea datelor dumneavoastra, va rugam sa ne contactati la urmatoarea adresa de email: office@brillbird.ro

1. Cine este operatorul datelor cu caracter personal?

Compania Adam Beauty SRL este operatorul datelor cu caracter personal pe care ni le transmiteți și răspunde de datele dumneavoastră cu caracter personal în conformitate cu legislația aplicabilă privind protecția datelor.

Adam Beauty Srl
Str. Nicolae Jiga 51.
Oradea, Bihor
Romania
J5/1424/2011
+40 771.104.163
RO28913002

2. Ce fel de informatii colectam de la dvs ?

Brillbird.ro colecteaza informatie de la utilizatorii sai in urmatoarele modalitati:
direct de la utilizator, din rapoartele traficului inregistrat de serverele care gazduiesc siteurile www.brillbird.ro precum si prin intermediul comenzilor telefonice sau plasate prin canale de social media, precum si prin intermediul cookieurilor.

Vă vom folosi datele cu caracter personal pentru a vă gestiona achizițiile online pe brillbird.ro, prelucrând comenzile și returnările prin intermediul serviciilor noastre online și vă vom trimite notificări privind starea livrării sau în cazul unor probleme privind livrarea articolelor dumneavoastră. Vă vom folosi datele cu caracter personal pentru a vă gestiona plățile. De asemenea, vă vom folosi datele pentru a trata reclamațiile și garanțiile pentru produse. Folosim datele cu caracter personal pentru a vă identifica și a vă confirma vârsta legală pentru cumpărături online și pentru a confirma adresa dumneavoastră partenerilor externi.
Dorim să vă oferim diferite alternative de plată și vom efectua analize pentru a afla ce alternative de plată aveți la dispoziție, inclusiv istoricul plăților și verificări de credit.

3. Ce tipuri de date cu caracter personal prelucrăm?

Vom prelucra următoarele categorii de date cu caracter personal:

  • informații de contact, cum ar fi numele, adresa, adresa de e-mail și numărul de telefon;
  • informații despre plăți și istoricul plăților;
  • informații despre comenzi.

Informatie furnizata direct de utilizator:

Atunci cand plasați o comandă sau va abonati la un serviciu furnizat de brillbird.ro, va putem intreba care este numele dvs., care este adresa dvs. de e-mail, adresa de livrare, numărul de telefon și Codul numeric perosnal.

Informatie din raportul de trafic al serverului:

Atunci cand vizitati un site web, dezvaluiti anumite informatii despre dvs., ca adresa dvs. IP, ora vizitei dvs., locul de unde ati intrat in siteul nostru brillbird.ro, ca si alti operatori, inregistreaza aceasta informatie.

In ideea de a oferi un serviciu personalizat utilizatorilor nostri, brillbird.ro poate folosi cookieuri pentru a facilita stocarea si urmarirea preferintelor dvs. Spre exemplu, putem folosi cookieuri pentru a va putea identifica si pentru a va putea furniza informatii si servicii bazate pe preferintele pe care vi le-ati exprimat in vizitele dvs. anterioare. De asemenea, retele terte de publicitate online pot folosi cookieuri pentru a putea adapta mesajele publicitare in functie de preferintele dumneavoastra. Cookieurile sunt fisiere de tip .txt, oferite browserului dvs. de un server web si stocate apoi pe hard-discul computerului dumneavoastra. Folosirea cookieurilor este un standard actual la multe dintre siteurile importante pe care le vizitati. Majoritatea browserelor sunt setate sa accepte cookieuri. Daca insa preferati acest lucru, puteti reseta browserul dvs. fie sa va anunte ori de cate ori primiti cate un cookie fie sa refuze chiar acceptarea cookieurilor. Trebuie insa sa aflati ca unele sectiuni ale siteului nostru nu vor putea fi vizualizate normal daca ati setat browserul dvs. sa respinga cookieurile.
Trebuie de asemenea sa retineti ca ori de cate ori dezvaluiti in mod voluntar informatii personale in mediul de comunicare online, programul de e-mail, programul de FTP, serviciile de mesagerie, informatia dezvaluita de dvs. poate fi usor colectata si folosita de persoane neautorizate. Desi Ibishotels.ro face tot posibilul sa protejeze informatia dvs. personala, Ibishotels.ro nu va poate asigura sau garanta securitatea oricarui tip de informatie pe care ni-l transmiteti, astfel incat transmiterea informatiei intr-un mediu inadecvat se face pe propriul dvs. risc. Trebuie sa intelegeti de asemenea ca sunteti unicul responsabil pentru mentinerea secretului informatiilor (parole, nume de utilizator, etc), legate de conturile pe care le-ati dobandit ca urmare a folosirii serviciilor oferite de noi.

4. Cum si cand este folosita informatia?

Brillbird.ro foloseste informatia colectata de la dvs. in mai multe feluri, in functie de tipul de informatie colectat:

Informatie furnizata direct de utilizator: aceasta informatie este folosita doar in scopul personalizarii serviciilor oferite dvs. si a verificarii identitatii dvs. in vederea executarii eventualelor contracte intre dvs. si societatea noastra in urma folosirii de catre dvs. a diferitelor servicii pe care firma noastra le ofera.

Informatia colectata din raportul de trafic al serverului brillbird.ro: acest tip de informatie ne ajuta sa identificam care sectiuni ale siteurilor noastre sunt sectiuni de interes pentru utilizatori. Brillbird.ro colecteaza de asemenea adresele IP ale utilizatorilor sai in scopul administrarii sigure a sistemului nostru informatic, in scopul evitarii activitatilor infractionale si, nu in ultimul rand, in scopul comunicarii sabloanelor tipizate anonime ale utilizatorilor catre clientii nostri de publicitate.

5. Folosirea datelor dumneavoastră cu caracter personal pentru marketing direct

Folosim datele cu caracter personal pentru a vă trimite oferte de marketing, sondaje privind informațiile și invitații prin e-mail, mesaje text, apeluri telefonice și comunicări prin poștă.

Pentru a vă optimiza experiența cu BrillBird vă vom oferi informații relevante, recomandări de produse și vă vom trimite oferte personalizate. Toate aceste servicii excelente se bazează pe comenzile anterioare, pe articolele pe care ați făcut clic și pe informațiile pe care le-ați trimis.

6. Cum protejam noi informatia colectata de la dvs?

Confidentialitatea si protectia informatiilor colectate de la dvs. sunt de o importanta vitala pentru noi.Brillbird.ro nu ofera informatia colectata unor terti fara consimtamantul dvs. expres si prealabil.

Accesul dvs. la anumite servicii si informatii din cadrul siteului este protejat de o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. Brillbird.ro nu va va cere niciodata parola conturilor dvs in mesaje sau telefoane nesolicitate. Va sfatuim deci sa nu dezvaluiti aceasta parola peroanelor care va cer acest lucru. Mai mult, daca este posibil, trebuie sa va amintiti sa semnati “log off” / “sign out” din contul dumneavoastra in oricare din serviciile online oferite de brillbird.ro, la sfarsitul fiecarei sesiune de utilizare a acestora. Va sfatuim de asemenea sa inchideti fereastra browserului in care ati lucrat la sfarsitul navigarii dvs. in siteurile sau serviciile furnizate de brillbird.ro. Aceste sfaturi sunt destinate sa inlature accesul persoanelor neautorizate la informatiile dvs. personale sau la corespondenta dvs. atunci cand lucrati intr-o retea de computere aflata intr-un loc public. (in cafenelele internet, spre exemplu).

7. Cine are acces la informatia colectata de la dvs?

Datele dumneavoastră cu caracter personal transmise unor terți sunt folosite numai pentru a vă oferi serviciile menționate mai sus, pentru confirmarea adresei de către companii externe, pentru trimiterea confirmării comenzii de către agenții de comunicare, pentru operațiuni efectuate de furnizorii de servicii de depozitare și de distribuție în legătură cu livrarea comenzii dumneavoastră. Procesarea plăților de către furnizorii de servicii de procesare a plăților.

Rețineți că multe dintre aceste companii beneficiare au un drept sau o obligație independentă de a vă prelucra datele cu caracter personal. (De exemplu firma de curierat, Banca pentru plata online).

Prin exceptie de la cazurile expuse mai sus, brillbird.ro nu va dezvalui nici un fel de informatie identificabila personal despre utilizatorii sai catre terte parti fara a primi mai intai consimtamantul expres al utilizatorilor in aceasta privinta.
In acelasi timp insa, www.brillbird.ro poate dezvalui informatii identificabile personal atunci cand legea prevede expres acest lucru sau cand acest lucru este necesar pentru protejarea drepturilor si intereselor brillbird.ro.

In concluzie, atunci cand accesati siteul brillbird.ro si sunteti rugat sa ne dezvaluiti informatii despre dvs., veti dezvalui aceste informatii doar siteului brillbird.ro, cu exceptia cazului cand serviciul sau informatia respectiva este oferita in parteneriat cu un alt site sau serviciu.

De fiecare data insa cand un astfel de serviciu este furnizat in parteneriat cu un alt site, veti fi informat asupra acestui lucru. In ideea de a va furniza servicii la standarde cat mai inalte, este necesara partajarea informatiilor dvs. personale cu siteul sau serviciul copartener. Daca nu doriti ca aceste date ale dvs. sa fie partajate, puteti proceda in consecinta prin a nu permite transferul datelor prin neutilizarea acelui serviciu specific.

Daca alegeti insa sa acceptati partajarea datelor, trebuie sa intelegeti ca funizorii serviciului in parteneriat pot avea practici separate de confidentialitate si de colectare a datelor. brillbird.ro nu are nici un fel de control si nu poate garanta asupra tuturor aspectelor juridice pe care le implica folosirea acestor practici independente de confidentialitate.

8. Cum putem corecta erorile din datele colectate de la dvs?

Daca va creati un cont la unul dintre serviciile noastre, va putem trimite un e-mail de confirmare prin care sa va oferim detaliile noului dvs. cont. Mesajul de confirmare va fi trimis la adresa de e-mail pe care ne-ati furnizat-o si va descrie modalitatile prin care dvs. puteti modifica sau sterge datele contului pe care tocmai l-ati creat. Va sfatuim sa pastrati acest e-mail de confirmare, mai ales ca acesta contine si informatii care va pot fi utile atunci cand apar probleme in accesarea serviciilor noastre.

9. Care este temeiul legal pentru prelucrare?

Pentru fiecare prelucrare specifică a datelor cu caracter personal pe care le colectăm de la dumneavoastră, vă vom informa dacă furnizarea datelor cu caracter personal este impusă de reglementări sau dacă este necesară pentru a încheia un contract, dacă este obligatoriu să ne furnizați datele cu caracter personal și care sunt posibilele consecințe în cazul în care refuzați.

10. Care sunt drepturile dumneavoastră?

Dreptul la acces:  
Aveți dreptul de a solicita informații cu privire la datele cu caracter personal pe care le deținem despre dumneavoastră. Puteți contacta BrillBird care vă va furniza datele cu caracter personal prin e-mail la comanda@brillbird.ro

Dreptul la portabilitate: 
Ori de câte ori BrillBird vă prelucrează datele cu caracter personal prin mijloace automate în baza acordului dumneavoastră sau în baza unui acord, aveți dreptul să obțineți transferul unei copii a datelor dumneavoastră într-un format structurat folosit în mod frecvent și prelucrabile automat către dumneavoastră sau către o altă parte. Aceasta include numai datele cu caracter personal pe care ni le-ați trimis.

Dreptul la rectificare:  
Aveți dreptul să solicitați rectificarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, dacă acestea sunt incorecte, inclusiv dreptul de a completa datele cu caracter personal incomplete.  Dacă aveți un cont BrillBird puteți să vă editați datele cu caracter personal din contul dumneavoastră.

Dreptul la ștergerea datelor: 
Aveți dreptul să ștergeți oricând orice date cu caracter personal prelucrate de BrillBird cu excepția următoarelor situații:

  • aveți o solicitare nerezolvată la Serviciul Clienți;
  • aveți o comandă deschisă care nu a fost încă expediată sau a fost parțial expediată;
  • aveți o datorie neplătită la BrillBird, indiferent de metoda de plată;
  • dacă există bănuiala sau ați folosit serviciile noastre în mod abuziv în ultimii patru ani;
  • dacă ați efectuat o achiziție, vă vom păstra datele cu caracter personal în legătură cu tranzacția
  • dumneavoastră conform legislației de contabilitate.

Dreptul de a vă opune prelucrării bazate pe interes legitim:  
Aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal bazate pe interesul legitim în BrillBird. BrillBird nu va continua să prelucreze datele cu caracter personal decât dacă putem demonstra un motiv legitim pentru prelucrare care prevalează asupra intereselor și drepturilor dumneavoastră sau în baza unor proceduri judiciare.

Dreptul dumneavoastră de a vă opune marketingului direct: 

Aveți dreptul să vă opuneți marketingului direct, inclusiv analizei profilului în scopuri de marketing direct.

Vă puteți dezabona de la marketingul direct prin următoarele mijloace:

  • urmând instrucțiunile din fiecare e-mail de marketing;
  • modificând setările contului dumneavoastră BrillBird

Dreptul la restricționarea prelucrării:
Aveți dreptul să solicitați ca BrillBird să restricționeze procesul de prelucrare a datelor dumneavoastră cu caracter personal în următoarele situații:

  • dacă vă opuneți prelucrării în baza interesului legitim în BrillBird, BrillBird va restricționa orice prelucrare a acestor date până la confirmarea interesului legitim.
  • dacă afirmați că datele dumneavoastră cu caracter personal sunt incorecte, BrillBird trebuie să restricționeze orice prelucrare a acestor date până la verificarea corectitudinii datelor cu caracter personal.
  • dacă prelucrarea este ilegală, puteți să vă opuneți ștergerii datelor cu caracter personal și să solicitați restricționarea utilizării datelor dumneavoastră cu caracter personal.
  • dacă BrillBird nu mai are nevoie de datele dumneavoastră cu caracter personal, dar acestea sunt necesare pentru a vă apăra drepturile în instanță.

11. Cum vă puteți exercita drepturile?

Acordăm o importanță deosebită protecției datelor cu caracter personal și, prin urmare, avem personal dedicat serviciilor de asistență pentru clienți care vă gestionează solicitările în legătură cu drepturile dvs. menționate mai sus. Personalul nostru vă stă la dispoziție întotdeauna la adresa marketing@brillbird.ro

12. Responsabilul cu protecția datelor:

Am desemnat un responsabil de protecția datelor pentru a ne asigura în permanență că prelucrăm datele cu caracter personal într-o manieră deschisă, precisă și legală. Puteți contacta responsabilul cu protecția datelor la adresa dromocea@gmail.com, sau juridic78.dpo@gmail.com menționând DPO în subiectul mesajului.

13. Dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere:

Dacă sunteți de părere că BrillBird vă prelucrează datele cu caracter personal într-un mod incorect, ne puteți contacta. De asemenea, aveți dreptul să adresați o plângere unei autorități de supraveghere.

14. Actualizări ale Notificării de confidențialitate:

S-ar putea să fie nevoie să ne actualizăm Notificarea de confidențialitate. Cea mai recentă versiune a Notificării de confidențialitate este disponibilă în permanență pe site-ul nostru. Vom comunica orice schimbări semnificative ale Notificării de confidențialitate, de exemplu scopul pentru care folosim datele dvs. cu caracter personal, identitatea operatorului sau drepturile dumneavoastră.

15. Acord Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal- Potențiali Cursanți

Conform cerinţelor Regulamentului nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor) Societatea ADAM BEAUTY S.R.L. are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate în acest Acord, datele personale, furnizate de potențialul cursant în momentul înscrierii la cursurile noastre de formare profesională.

Datele ce urmează a fi colectate direct de la potențialul cursant se referă la: nume și prenume, data și locul nașterii, semnătura, telefon de contact, adresa de domiciliu/ reședință, e-mail de contact, codul numeric personal, serie/număr act de identitate, funcție/profesie, loc de muncă, formare profesională (nivel de studii, calificări anterioare). Informaţiile sunt colectate exclusiv pe suport scris (cerere de înscriere, copii documente personale pentru dosar cursant), cu respectarea tuturor restricţiilor de securitate si protecţie impuse de legislația specifică care reglementează formarea profesională a adulților.

Scopul colectării datelor cu caracter personal este de a asigura îndeplinirea cerinţelor legale în vigoare privind înscrierea potențialului cursant în programele noastre de formare profesională, încheierea contractului de formare profesională și eliberarea certificatului de absolvire.

Refuzul potențialului cursant de a furniza datele cu caracter personal nu permite înscrierea în programele noastre de formare profesională.

Datele cu caracter personal nu sunt controlate de terți. În cazul în care societatea noastră sau o parte din aceasta va fi vândută, va fuziona sau va fi transferată în alt mod către o altă entitate, acestea vor avea acces la aceste date, în condiţiile menţionate în prezenta politică de confidențialitate. Nu vom divulga datele cu caracter personal ale cursantului, exclusiv în condițiile legislației specifice în domeniul formării profesionale.

Datele cu caracter personal ale cursanților nu vor fi transferate în străinătate.

În legătură cu prelucrarea datelor cu caracter personal şi în baza condiţiilor specificate în Legea nr. 677/2001, cursantul/absolventul cursurilor noastre de formare profesională își poate exercita oricare dintre următoarele drepturi:

a) dreptul de a-și accesa datele cu caracter personal;

b) dreptul de a solicita rectificarea, ştergerea sau blocarea corespunzătoare a datelor cu caracter personal, anterior absolvirii cursului de formare profesională sau, în cazuri speciale, și după data absolvirii;

c) dreptul de a nu fi supus unor decizii individuale automate (decizii automate bazate pe prelucrarea datelor prin mijloace automate), în scopul de a evalua anumite aspecte personale;

d) dreptul de a-și retrage oricând consimţământul exprimat cu privire la prelucrarea datelor sau de a se opune prelucrării datelor personale care îl privesc, anterior absolvirii cursului de formare profesională;

e) dreptul de a se adresa Instanţei de judecată în legătură cu orice incălcare a drepturilor acestuia cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

Pentru exercitarea acestor drepturi, cursantul/absolventul cursurilor noastre de formare profesională se poate adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată personal sau prin împuternicit legal, prin poştă/curier cu scrisoare recomandată cu confirmare de primire, la sediul social al Societății ADAM BEAUTY S.R.L. din Oradea, str.Nicolae Jiga, nr.52, jud.Bihor. Cererea se soluționează în termen de maxim 30 de zile calendaristice de la data primirii acesteia (data poștei).

Prin înscriere și absolvire, cursantul/absolventul cursurilor noastre de formare profesională confirmă faptul că a fost informat cu privire la prelucrarea și protecția datelor cu caracter personal referitoare la persoana sa, care urmează să fie păstrate și arhivate, prelucrate şi utilizate, şi că este de acord ca aceste date cu caracter personal să fie prelucrate şi utilizate în limitele astfel specificate, pe durata stabilită de legislația specifică în domeniul formării profesionale.

16. Scrisoare de Conformitate

ADAM BEAUTY S.R.L. și GDPR

Regulamentul general privind protecția datelor personale (Regulamentul GDPR) este un regulament al Uniunii Europene care din 25 mai 2018, se aplică tuturor organizațiilor care colectează și prelucrează datele cu caracter personal ale cetățenilor UE.

Ca întreprindere responsabilă și orientată spre viitor, ADAM BEAUTY S.R.L. recunoaște la niveluri înalte necesitatea de a se conforma RegulamentuluiGDPR și a se asigura că există măsuri eficiente pentru a proteja datele personale ale clienților, angajaților și altor părți interesate și pentru a se asigura că datele sunt procesate în mod legal, corect și transparent.

Angajamentul față de securitatea datelor cu caracter personal se extinde la nivelurile superioare ale organizației și este demonstrat prin politicile relevante și prin furnizarea de resurse adecvate pentru stabilirea și dezvoltarea unor controale eficiente privind protecția datelor personale și securitatea informațiilor.

Ca parte a îndeplinirii obligațiilor noastre legale, am implementat un program cuprinzător pentru a înțelege și a valida utilizarea datelor noastre personale și pentru a confirma baza legală a procesării noastre.

În plus, putem confirma că:

  • Există o politică de protecție a datelor cu caracter personal în cadrul ADAM BEAUTY S.R.L., care a fost aprobată de conducere și comunicată tuturor angajaților și altor persoane relevante

  • Toți angajații au primit cursuri de sensibilizare privind protecția datelor personale și Regulamentul GDPR

  • Toată lumea înțelege rolul lor în protecția datelor cu caracter personal și a fost instruită acolo unde este necesar

  • Am identificat datele personale pe care le procesăm, inclusiv în cazul în care sunt implicate categorii speciale de date

  • Pentru fiecare situație în care procesăm datele personale, am stabilit baza legală a prelucrării în conformitate cu Regulamentul GDPR

  • În cazul în care am folosit ca temei legal interesul legitim, am efectuat un test de echilibrare documentat pentru a evalua beneficiile organizației versus impactul asupra persoanei vizate

  • În acele cazuri în care procesarea noastră se bazează pe consimțământ, am luat măsurile necesare pentru a ne asigura că a fost acordat și înregistrat un consimțământ gratuit, inclusiv luarea în considerare a consimțământului părinților pentru copii

  • Am implementat o abordare combinată, folosind politici de confidențialitate din timp, precum și o politică de confidențialitate stratificată, pentru a ne asigura că informațiile privind confidențialitatea sunt furnizate în limbaj clar ori de câte ori colectăm date personale

  • Procedurile testate și facilitățile oferite utilizatorilor online sunt în măsură să proceseze prompt și să îndeplinească cererile de acces la datele persoanelor vizate, cum ar fi retragerea, accesul și rectificarea consimțământului

  • Durata de timp în care păstrăm datele personale pentru noi sau modul în care decidem acest lucru a fost definită pentru fiecare zonă de procesare și a fost redusă la minimul necesar

  • Menținem înregistrările de prelucrare conform cerințelor Regulamentului GDPR

  • În cazul în care suntem operator de date, toate contractele noastre cu persoanele împuternicite au fost actualizate pentru a se conforma cerințelor Regulamentului GDPR

  • În cazul în care acționăm ca persoană împuternicită, ne-am angajat în mod contractual să respectăm cerințele Regulamentului GDPR

  • Toți angajații noștri sunt supuși obligațiilor de confidențialitate cu privire la datele cu caracter personal

  • În cazul în care transferăm datele personale la nivel internațional, ne-am asigurat că transferul este legal conform Regulamentului GDPR

  • Dacă este cazul, va fi utilizată o procedură de evaluare a impactului privind protecția datelor personale, care corespunde cerințelor și recomandărilor Regulamentului GDPR și celor mai bune practici relevante

  • În mod implicit, planificăm protecția datelor personale în servicii și sisteme noi sau pe care le modificam, inclusiv prin minimizarea utilizării datelor personale și protejarea acestora prin intermediul unor tehnici precum pseudonimizarea

  • Am testat procedurile interne și externe pentru a îndeplini obligațiile în cazul unei încălcări a datelor personale, atât ca operator, cât și ca persoană împuternicită

  • Avem politici și alte controale puse la punct și implementate pentru a asigura o protecție adecvată a datelor cu caracter personal, pe baza unei evaluări atente a riscului

  • Am desemnat un Responsabil cu Protecția Datelor Personale, ale cărui date de contact sunt următoarele: KOVACS NICOLETA MIHAELA PFA – e-mail: juridic78.dpo@gmail.com

Vom continua să dezvoltăm și să îmbunătățim politicile și controalele privind protecția datelor personale în mod constant, în conformitate cu cerințele legale, precum și ținând cont de nevoile și preferințele clienților și partenerilor noștri.

Cu stimă,

ADMINISTRATOR:

ARVAI ADAM

Folosim cookie-uri ca să-ți oferim cea mai bună experiență online. Dacă accepți, ești de acord cu utilizarea cooki-urilor conform politica noastră de cookie-uri.

Privacy Settings saved!
Setări de confidențialitate

When you visit any web site, it may store or retrieve information on your browser, mostly in the form of cookies. Control your personal Cookie Services here.

These cookies are necessary for the website to function and cannot be switched off in our systems.

In order to use this website we use the following technically required cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

We use WooCommerce as a shopping system. For cart and order processing 2 cookies will be stored. This cookies are strictly necessary and can not be turned off.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Decline all Services
Accept all Services

X