Recomandări BB – Culori potrivite sezonului de iarnă

Recomandări BB – Culori potrivite sezonului de iarnă

Sărbătorile de iarnă de apropie, motiv pentru care, trebuie să ne adaptăm tendințelor, să fim mai elegante și mai stilate, pentru a atrage toate privirile în acest sezon!
După cum am mai menționat, BrillBird nu te lasă niciodată la greu, așa că îți prezintă o listă întreagă de culori potrivite pentru sezonul de iarnă, și câteva idei de manichiuri pe care le poți realiza clientelor tale.
Pentru a-ți simplifica munca, îți vom împărții totul pe categorii, în acest fel vei găsi cu ușurință ceea ce te interesează.

GEL COLOR

Nuanțele gelurilor colorate îți vor tăia respirația! La BB găsești o gamă variată de nuanțe, începând de la geluri cu sclipici până la geluri care nu necesită fixare. Poți realiza manichiurile ideale de sărbători creând decoruri cu fabuloasele geluri sclipitoare Diamond, Brill sau Glamour Gel, pe un fundal acoperit cu Brush&GO Gel, sau Color Gel.

Urmărește categoriile următoare:

GEL&LAC

Combinația perfectă între lacurile obișnuite și rezistența gelurilor! Acestea au pigmenți intenși,si o acoperire perfectă, mătăsoasă. Bineînțeles că, și aici găsim minunatele nuanțe de sezon, deci haide să le urmărim!

Uscare rapidă și autonivelare! Profită și tu de avantajele pigmentării intensive și a nuanțelor vii ale acestor gel&lacuri. Aici găsești nuanțe perfecte pentru această perioadă.

LIQUID METAL GEL&LAC

Efectul metalic pe unghiile tale, este unul cu adevărat special! Este o alegere potrivită pentru acest anotimp, în care trebuie să strălucești. Utilizare rapidă, rezistență îndelungată.

DECORURI

O manichiură frumoasă nu este completă fără decor.
Modelele de iarnă sunt cele mai căutate în această perioadă.

Distribuie această postare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *