Sărbătorește Valentine’s Day cu BrillBird!

Sărbătorește Valentine’s Day cu BrillBird!

Valentine’s Day se sărbătorește pe 14 Februarie si în tradiția occidentală reprezintă Ziua Îndrăgostiților. Ziua îl comemorează pe Sf. Dwynwen, sfântul patron al îndrăgostiților galezi.

Legenda spune ca Sf Valentin a căsătorit în secret cupluri, cununiile fiind facute în locuri secrete, pentru a nu putea fi gasit de împăratul Claudiu care nu accepta aceste casatorii deoarece considera ca barbatii trebuie sa mearga la razboi si sa nu stea acasacu femeile.

Într-un final, Claudiu l-a găsit și l-a arestat. Lui Claudiu i-a plăcut personalitatea lui Valentin și a încercat să-l încurajeze să renunțe la creștinism și să devină un soldat roman. Acesta a refuzat fiind întemnițat și condamnat la moarte. Până în ziua execuției, el a trimis scrisori de adio către prietenii săi și le-a semnat scriind “Adu-ți aminte de Valentin al tău.

Valentin a fost probabil executat pe 14 februarie în anul 269 sau 270. Nu se cunosc toate detaliile legate de viața Sfântului Valentin și nu se știe dacă legenda are o bază istorică reală.

Pentru că Valentine’s Day a ramas o zi a iubirii. iar tu ești fidelă produselor BrillBird, ne-am gândit sa iti oferim recunostinta noastra si să te răsplătim cu mulțumiri și aprecieri, drept pentru care am pregătit câteva surprize create cu mare atentie special  pentru tine!

Ne-am gândit foarte mult care să fie cea mai potrivită și într-un final am ales să îți recomandăm cele mai bune și convenabile produse pentru Valentine’s Day.

Pentru o zi specială și plină de iubire ca aceasta îți oferim promoții speciale la cele mai apreciate și seducătoare produse din această perioadă. Vei găsi cele mai bune prețuri la nuanțele de geluri și gel lacuri colorate care transmit iubire, romantism, seducție și eleganță. În plus îți oferim un preț promoțional la bluza BrillBird, care cu siguranță este un articol vestimentar util în salon dar și elegant și apreciat. 

Daaaar…..

Pe lângă aceste oferte și prețuri irestibile îți venim în ajutor cu recomandări utile din Gama ”Love” BrillBird! Aceste produse sunt perfecte pentru profita de frumusețea lor în această zi a iubirii.

După ce te-ai răsfățat cu promoțiile pline de iubire de la BrillBird, îți sugerăm să te uiți peste calendarul cursurilor BrillBird și să vezi când venim în orașul tău pentru perfecționarea și evoluția ta continuă.

Distribuie această postare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *