Step by Step Întreținere cu Noul Cover Bouncy Light Builder Gel

Step by Step Întreținere cu Noul Cover Bouncy Light Builder Gel

În cadrul cursului de bază de Stilist Protezist de Unghii, cursantele Adam Beauty au putut să se simtă cu adevărat speciale, deoarece Trainerul Fabian Ema a hotărât să le învețe ceva nou, special, ce nu au putut vedea în edițiile anterioare. Cum să folosească cel mai nou gel revoluționar, dezvoltat special pentru a ușura munca manichiuristelor și pentru a scurta semnificativ timpul de lucru.

A fost o idee cu adevărat genială de la Ema, deoarece cum știți, cu Gelul Bouncy poți realiza întreținerea unghiilor într-un timp foarte scurt. Datorită consistenței materialului puteți aplica gelul pe toate cele 5 unghii deodată, fără să curgă. Șiii știi ce este încă minunat în acest gel? Că îl pot folosi atât fetele care sunt la început de drum, cât și cele care au mulți ani de experiență în domeniu.

Vezi, noul Step by Step cu  Cover Bouncy Light Builder Gel!

1. Pentru a îndepărta gelul de pe unghii folosim Capul de Polizor Titanium Mare și Capul de Polizor Titanium Mic pentru a îndepărta cuticulelor și Setul Dry Manicure pentru stilizarea cuticulelor.

2. Pregătim unghia naturală cu Pila Soft 180/180 și aplicăm toate soluțiile de pregătire necesare Spray Prep, Nail Prep, Primer 1, Primer 2. Pentru aderență 100% aplicăm un produs obligatoriu- Hypnotic Bond Gel, care se usucă în lampa UV în 2 minute, acest gel asigură aderența maximă dintre unghie și gelul de construcție.

3. Aplicăm o cantiate mai mare din Cover Bouncy Light Builde Gel, pe mijlocul unghiei. Acest gel acoperă perfect și a fost special dezvoltat pentru construcția și umplerea rapidă a unghiilor. Cu ajutorul Pensulei Smile Line îl modelăm cu mișcări circulare, fiind un gel 3 în 1 dens, vom putea lucra pe toate cele cinci unghii deodată, scurtând în acest fel semnificativ timpul de lucru. Realizăm și apexul unghiei cu ajutorul lui.

4. Polimerizăm 2-3 minute în lampa UV, 1 minut în lampa LED. Degresăm unghia cu Cleaner și pilim până obținem forma dorită.

5. Deprăfuim unghiile și aplicăm două straturi din gama Hypnotic Gel&Lac nr.87 și nr.99 pe inelar. Polimerizăm 2-3 minute în lampa UV, 90 secunde în lampa LED, după fiecare stat.

6. Acoperim unghia cu Hypnotic Gel&Lac Top, care se usucă în lampa UV în 2-3 minute, 1 minut în lampa LED, fixăm cu Cleaner, aplicăm Ulei de cuticule pentru a hidrata și suntem gata.


Nou! Cover Bouncy Builder Gel Dark

Perfect pentru vară! Gelul de construcție Cover Bouncy Dark Builder este un gel cu o culoare naturală înschisă. Ideal pentru piele bronzată sau creolă.

Distribuie postarea

Comments (2)

 • Alexandra Răspunde

  Buna ziua , as avea o intrebare, eu de obicei imi pun oja semipermanenta , insa am unghiile destul de subtiri si se rup usor . Pot folosi un strat de gel inainte de aplicarea ojei semi ? Daca da , care ar fi pasii si ce gel imi recomandati ?
  Va multumesc

  2019-10-20 at 23:41
  • MonicaBrillBird Răspunde

   Bună ziua! Vă recomandăm să aplicați soluțiile de pregătire, Gel&Lacul Hypnotic Bond pentru aderență maximă și puteți folosi Gelul Gum, care este perfect pentru întărirea unghiilor naturale. Folosiți-l sub oje semipermanente pentru rezistență de durată. Este ideal și pentru umplerea unghiilor, dar și pentru realizarea apexului. Îl puteți îndepărta cu remover, împreună cu gel-lacul.

   2019-10-24 at 14:09

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


X