Tendințele anului 2019

Tendințele anului 2019

Suntem foarte curioase ce se va purta în anul 2019! Am ales pentru voi fetelor o serie de tendințe și culori ce pot fi adaptate oricărui stil, mărime și formă de unghie. Această artă a unghiilor, care a caștigat mult teren în ultimii ani, trebuie luată serios în considerare, așa că te invităm să citești aricolul nostru pentru a fi mereu în pas cu moda!

În anul 2019, se va purta stilul vintage, culoarea roşu şi diversele modele cu motive folclorice. Astfel putem adapta decorul unghiilor la aceste tendințe și crea modele unice, diferite de fiecare dată, având o deschidere foarte largă în ceea ce privește posibilitățile noastre, a manichiuristelor.

Roşu va fi la modă în anul care vine, regăsindu-se încă din colecţia de iarnă a anului 2018. El rămâne, în continuare, pe val, astfel când alegem această nuanță pentru unghii se poate combina şi cu alte culori, cum ar fi negru sau alb, precum şi diverse culori metalice, care vor fi în trend. Recomandăm gama Hypnotic cu cele 89 de nuanțe, de unde puteți alege exact culoarea preferată, în combinație cu gama Liquid Metal Gel&aLac pentru efectele metalice sau linia Cat Eye Gel&Lac unde obținem efectele metalice cu ajutorului magnetului special.

Deasemenea, Pantone ne prezintă în avant-premieră, culorile anului 2019!

joi 2 must have 1

Acest celebru creator de nuanțe s-a inspirat foarte mult din cinematografie și arta culinară. Culorile evidențiate sunt nuanțele „Cravings” și „Classico”.

Pentru aceste două palete de culori am ales câteva nuanțe din gama gelurilor colorate Brush&Go, care cu siguranță te vor cuceri. Ai libertatea de a combina cum crezi tu mai bine culorile pentru a obține o manichiură fabuloasă, cu finisaje perfecte. Hint BrillBird: Realizează decoruri cu ajutorul gamei 3D Forming Gel, vei da pe spate orice clientă!

În ceea ce privește forma unghiei, tendințele pun accent pe forma pătrată, cu colțurile ascuțite. Dacă încă credeți că nu sunteți stăpâne cu arta construcției pentru a obține o formă perfectă, vă recomandăm să urmăriți secțiunea Cursuri pe pagina noastră, unde aveți o situație actualizată a cursurilor de perfecționare pe care le vom organiza, inclusiv cele ce privesc forma unghiei. Hint BrillBird: Pentru modele mai feminine, vă recomandăm decoruri florale pictate sau în relief, în culorile prezentate mai sus.

Am observat și tendința de a se opta pentru unghii scurte, naturale, ce emană un aer feminin și elegant. Puteți folosi gelurile cover pe post de culoare, pe toată unghia, cu finisaj lucios sau mat. Unghiile scurte nude dau un aspect curat și îngriijit, iar anumiți designeri au vrut să facă contrast între unghiile scurte și naturale și culoarea buzelor de un roșu foarte puternic.

Sperăm că v-am ajutat fetelor și ca ideile vă vor veni cu mult mai ușor acum, după ce ați citit acest articol!

Distribuie postarea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


X