Trendul Baby Boomer ia amploare în lumea unghiilor chic

Trendul Baby Boomer ia amploare în lumea unghiilor chic

Distribuie postarea

Comments (8)

 • Simona I. Răspunde

  Buna ziua. Numele meu este Simona I. si sunt din Mangalia. De ceva anisori in timpul liber si nu foarte des ma ocup de manichiura tehnica. De cateva luni am inceput sa fac alergie la geluri. Mentionez faptul ca eu am manichiura cu gel de 10 ani, fara pauze. Am incercat sa schimb gelul , primerul , degresantul insa alergia apare .Apare intai o stare de disconfort si mancarime a degetelor , apoi basicucte urmate de exfolieri ale pielii pe langa unghii. Ce sfaturi imi puteti da? Un gel hipoalergenic ?

  2016-06-06 at 13:10
  • brillkati Răspunde

   Buna ziua, Simona,
   Ca să vă dăm sfaturi utile mai întâi avem nevoie de mai multe informații. Cu această problemă ați vizitat un specialist dermatolog? Lucrați în mănuși, și folosiți un aspirator de praf destul de puternic? Cu ce produse lucrați?

   Vă mulțumim anticipat pentru răspuns

   2016-06-06 at 15:17
  • Maria Răspunde

   Buna ziua Simona ! Am si eu doua cliente cu aceeasi problemă ( alergie ) , care sigur e de la degresant. Eu folosesc pt cele doua fete in loc de cleaner spirt m edicinal. Pot sa-ti spun ca nu mai fac alergie si manichiura se păstrează perfect 4 săptămâni. Încearcă si tu.

   2016-07-26 at 10:39
 • Grama Răspunde

  Si eu am aceeasi problema!am fost la dermatolog,mi-a recomandat pastile aerius,vre-o 2 injectii ,una pe saptamana,si unguent Dermovate!dar țin sa precizez ca fac acest lucru aproape de o luna si nu ajung la un rezultat!!daca stiti vreun remediu va rog sa postati!

  2016-07-22 at 19:20
 • Monica Răspunde

  Și eu fac alergie la gel,reacțiile adverse sunt aceleași,folosesc crema pe baza de cortizon!

  2017-01-16 at 22:56
  • KatiBrillBird Răspunde

   Monica, dacă ești manichiuristă și lucrezi zilnic cu praf și cu soluții chimice, este foarte important să lucrezi în mănuși și să folosești un aspirator de praf de calitate. În plus, e foarte util să folosești și cremă pe bază de cortizon. Gelurile noastre sunt de calitate foarte bună, și sunt testate antialergic, dar poți să faci alergie la praf, din păcate aceasta este dezavantajul meseriei.

   2017-01-17 at 10:49
 • Ioana Răspunde

  Bună ziua. Poate ne ajutați cu un tutorial babyboomer, dar din oje semipermanente. Mulțumesc

  2017-01-31 at 05:22
  • KatiBrillBird Răspunde

   Bună ziua, momentan nu avem tutorial cu tehnica BabyBoomer din oje semipermanente, dar tehnica e aceeași, trebuie să creați un degrade dintr-un gel&lac roz natural (vă recomand Mani Gel&Lac-ul Nr. C28) și dintr-un gel&lac alb lăptos (Mani Gel&Lac C77) Aici găsiți Mani Gel&Lac-urile BrillBird: http://bit.ly/2fjjQ6c

   2017-01-31 at 08:56

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


X