Utilizarea Corectă a Pigmentului Chrome

Utilizarea Corectă a Pigmentului Chrome

Cu siguranță vedeta sezonului vară-toamnă este și va fi Pigmentul Chrome – acel efect de oglindă care transformă orice manichiură în ceva WOW.

Daaaar…. Cu toate că ți-l dorești foarte mult, întâmpini promleme la aplicarea lui, iar efectul mult dorit nu e ceea ce ți-ai imaginat. 

Acest articol conține toate informațiile necesare care să te ajute să ajungi să aplici acest pigment corect, astfel încât realizarea unei manichiuri să fie o plăcere. Efectul metalic de oglindă poate fi aplicat peste orice suprafață lucioasă atât pe întreaga unghie cât și pe diferite decoruri.

Reguli de bază:

Baza de fixare a pigmentului va trebui să fie întotdeauna lucioasă.

Pigmentul se aplică și se masează cu un aplicator 

După obținerea efectului de oglindă se va aplica Top-ul

Chiar dacă aceste reguli sunt respectate, cu siguranță fiecare dintre voi ați încercat fel si fel de metode de aplicare a acestui pigment, astfel ne-am gândit să vă oferim câteva soluții corecte pentru utilizarea pigmentului chrome împreună cu produsele BrillBird.

Decor cu Pigmentul Chrome

Decor neon cu efect chrome

Distribuie această postare

Comentariu

  • Burnaz Sinziana Reply

    Buna ziua
    As dori sa ma inscriu la cursurile din Bucuresti de pe 1 si 2 octombrie. Deasemenea ma intereseaza daca pot sa achizitionez produsele de care am nevoie la cursuri si cat m ar costa.

    2016-09-20 at 16:05

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *