Idei pentru ziua cea mare

Idei pentru ziua cea mare

Dacă în urmă cu ceva ani consultanța de stil era văzută ca un moft, în prezent a ajuns să fie recunoscută ca un serviciu necesar, Jeff Pink este consultantul de modă al nenumăraților celebrități precum Rihanna, Beyonce, Katy Perry, Angelina Jolie- el dictează moda manichiurilor pentru nunți anul acesta.  recum nici rochia de mireasă nu este întotdeauna albă, poate fi chiar și neagră sau cu motive florale, de ce ar fi unghiile monotone? În ceea ce privește  esignul unghiilor, apare diversitatea formelor și culorilor în anul 2019. Secretul se ascunde în armonie.

La logodna dintre Meghan Markle și Prințul Harry, care a avut loc anul trecut în primăvară, ducesa a purtat un lac de unghii în nuanța nude, până ce Rihanna și Katy Perry în viața de zi cu zi adoră să folosească nuanțe închise pe unghii, până atunci Beyonce în 2018, când și-a reînnoit jurămintele cu Jay-Z și- a arătat de nenumărate ori inelul cu diamante după nunta ei și împreună cu acesta și manichiura franțuzească impecabilă. După părerea lui Jeff Pink, miresele tind de multe ori să se concentreze doar pe rochie, machiaj, coafură și să uite de faptul că mâinile și unghiile sunt în prim plan în această zi.  anichiura franțuzească este la modă de aproximativ 50 de ani, iar anul acesta consideră cel mai important aspect aromia în trendul manichiurilor realizate pentru nunți.

Trebuie să specificăm faptul că și unghiile în stil baby boomer sunt adorate de viitoarele mirese. Când inelul ajunge pe degetul miresei, se realizează nenumărate fotografii, înregistrări video, care capturează pe viață acest moment unic, dar și la semnarea Cerificatului de Căsătorie, mâna soților capătă o importanță deosebită, să nu vorbim de faptul că o mulțime de rude curioase vor dori să admire inelul de logodnă al miresei. În ziua nunții, unghiile miresei trebuie să fie întotdeauna bine îngrijite, curate și în armonie cu culorile machiajului, rochiei și buchetului de mireasă și să nu apară ca o  iesă separată, a spus specialistul. Rochiile și coafurile variază de la an la an, în funcție de ultimele tendințe din lumea modei, iar decorarea unghiilor este  daptată tendințelor actuale. Potrivit modei 2019 unghiile de anul acesta din gel sau din material porțelan pot fi decorate cu modele speciale, unice, motive finuțe ca o suflare.

Strasuile decorative pot fi de diferite culori, ceea ce este  oarte important este să se reflecte efectul romantic pe ele și să aibe o imagine elegantă și subtilă de ansamblu. Unghiile de mireasă se bazează și anul acesta pe nonculoarea albă și latte, care semnifică puritate, dar merită să luăm în considerare și culorile  rimăverii și al verii, „Living Coral”, o nuanță de portocaliu-piersică, ușor  urie, care denotă optimism. Dacă găsiți această nuanță în buchet, machiaj sau  ochie, o puteți folosi cu încredere și pe unghiile dvs. Dar nu ca și culoare de bază al unghiilor, ci în desiguri, modele. Desigur și în rândul mireselor există  oamne curajoase și mai puțin îndrăznețe, cele care poartă unghii cu gel în  iața de zi cu zi, nu vor renunța la el nici în ziua cea mare. Sunt însă doamne, care optează pentru unghii tehnice doar în ziua cea mare. În acest caz este bine, la fel ca și la coafor sau machiaj, să se realizeze înainte o manichiură de probă de către manichiuristă.

Mai nou, multe mirese optează pentru oja semipermanentă, deoarece se pot  obține manichiuri rezistente, cu un efect natural și în același timp spectaculoase. Pentru cele care nu sunt adepții culorilor tari, avem o veste bună, cristalele Swarovski sunt încă foarte la modă și oferă de asemenea, un aspect elegant de prințesă, în combinație cu o manichiură Slim, realizată din geluri lăptoase.


Distribuie postarea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


X

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
Accept
Nu accept
Privacy Policy